Hakkımızda

S.U.M Spirulina, 2016 yılı başından itibaren alınan karar doğrultusunda çalışmalarına başlamıştır. Faaliyet alanı tarımsal üretim ve gıda ürünleri üzerine yoğunlaştıran işletmemiz. Mikro alg türü olan Spirulina Platensis M1 suşu üzerinde üretim, verim ve fabrika organizasyonu üzerine çalışmalar yapmıştır.

Halihazırda 2 Su Ürünleri Mühendisi ve 1 Kimyager ile geliştirme faaliyetlerini sürdürmekte olan SUM Spirulina, mucize besin olarak bilinen Spirulina üretimini Türkiye'de gerçekleştiren yerli bir işletmedir. Su ürünleri sektörü tarafından bilinen ve sıklıkla kullanılan Spirulina, içeriğinde bulunan önemli vitamin ve aminoasitler ile yüksek besin değeri olan bir canlıdır. Genel olarak piyasada toz, granül, kapsül olarak bulunan Spirulina, sağlıklı yaşam için diyetisyenlerin de önemle üzerinde durduğu besinler arasındadır. Spirulina Platensis, mavi yeşil alg formunda olup, %55-65 oranında protein içeriğine sahiptir. Bu nedenle vegan ve vejeteryan beslenme alışkanlığına sahip olan bireyler için, bitkisel kökenli protein olarak kullanılmaktadır. 

Kadromuz üretimini yaptığımız Spirulina'yı sadece bir besin maddesi olarak değerlendirmemektedir. İleride birçok farklı sanayi kolunda uygulamalarının da geliştirme çalışmalarına devam etmekteyiz. 




Yorumlar

  1. Size ulaşacağımız iletişim telefonlarını yazarsanız, memnun olunuz. Çünkü youtube videolarında iletişim telefonlarını yazmamışsınız. 0505 914 58 50

    YanıtlaSil

Yorum Gönder