S.U.M Spirulina Faaliyete Başlıyor

Sağlıklı bir besin kaynağı olarak, yüksek protein içeriğine sahip olan bir besin olarak Spirulina üretimini Türkiye'de yapan öncü işletmeler arasına girecek projemizi başlatmış bulunuyoruz. Spirulina, protein seviyesi %55-65 arasında olan, tek hücreli mavi yeşil alg kategorisinde yer alan bir canlıdır. Su ortamında yetiştirilerek üretimi sağlanmaktadır. %99 oranında sindirilebilir olması nedeniyle, günlük kullanım miktarı çok düşük olmasına karşın metabolize olan besin miktarı çok daha üst düzeydedir. 

Yıllar süren çalışmalar sonucunda, elde ettiğimiz tüm sonuçların bileşkesi olarak, yüksek protein seviyesine sahip, sağlıklı besin kaynağı üretmeyi başardık. Birçok insan tarafından bilinen, profesyonel sporcular tarafından sıklıkla başvurulan bir besin ve besin takviyesi olan Spirulina, Türkiye'de üretilerek daha uygun maliyetlerde temin edilebilir olacaktır. 


Spirulina Kullanım Alanları?

Spirulina, besin ve besin takviyesi olarak kullanılmasının yanında, cilde kullanıldığında gençleştiren ve hücre koruyucu etkiye sahiptir. Yüz maskelerinde, bb krem ve el kremi gibi kozmetik ürün üretiminde sıklıkla kullanılan sağlık açısından önemli bir elemandır. 

Spirulina, besin olmasının yanında, hayvansal yem olarak da kullanılan, bunun yanında enerji üretiminde bile başvurulan bir yöntem olma özelliğine sahiptir. Çevre projelerinde, ekolojik hayatın korunması ve atık yönetimi gibi konularda kullanılan başrol oyuncusu niteliğinde önemli bir canlıdır. 


Spirulina Nasıl Temin Edilebilir?

Spirulina toz, granül, kapsül gibi kurutulmuş olarak temin edilebildiği gibi, canlı kültür ve hobi olarak akvaryumda kullanmak isteyenler için de temin edilebilmektedir. S.U.M Spirulina yeni ürünler ve tanıtımlar ile çalışmalarını duyurmaya devam edecektir. 

Facebook: https://www.facebook.com/groups/sumspirulina/

YouTube: S.U.M Spirulina


Yorumlar